top of page

Kausikortti loppukausi 2023-2024 | Season ticket, the rest of the season 2023-2024

00022
Varastossa
1
Tuotetiedot

Kausikortti talvikauden 2023-2024 loppuun. Season ticket for the rest of the season 2023-2024!

Kausi jatkuu kunnes rinnekeskus suljetaan, tavoite reilusti huhtikuun puolella 2024.

HUOM! Lue tuoteseloste huolella!

Tuote käytettävissä talvikaudella 2023-2024 aukioloaikoina. Voit ostaa samalla ostoskerralla 4kpl kausikortteja, mikäli tarvitset enemmän, niin pyydämme tekemään toisen ostotapahtuman. Kausikortti on henkilökohtainen, joten nimeä käyttäjä/käyttäjät huolella kausikortille/ kausikorteille.

TÄYTÄ HUOLELLA sähköpostiosoite. Tilausvahvistus tulee verkkokauppamaksun jälkeen ostajan ilmoittamaan sähköpostiin / HUOM! tarkasta roskapostilaatikkosi, jos tilausvahvistus ei näy sähköpostissasi. OTA tilausvahvistus mukaasi, kun saavut lataamaan kausikorttia aukioloaikoina kaudella 2023-2024. Lataaminen tapahtuu lipputoimistolla. Kausikortti ladataan Skidatan Keycard:ille. Tuo oma mukanasi tai lunasta lipunmyynnistä 7€/kpl.

Tuote ei sisällä esim. Kaveriperjantai-etua. Vihti Skin kausikortilla -20% Himoksen päivälipusta.

Meillä voit maksaa myös liikuntaeduilla: ePassi, MyEdenred, Smartum Pay, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Ticket Mind&Body sekä Virikesetelit! Maksuja otetaan vastaan lipputoimistolla aukioloaikoina.

ePassi, MyEdenred & Smartum Pay - etämaksu mahdollisuus! Avaa app | hakutoiminnolla hae toimipaikaksi: Vihti Ski Center | syötä summa | Jatka ja vahvista (joskus kaksi kertaa) | Kun kuitti-/ tilausvahvistusnäkymä tulee esille, niin maksu on suoritettu. | OTA kuvakaappaus/kuva kuittiosiosta ja Lähetä sähköpostilla: petri.munck@vihtiski.fi , ilmoita samalla kausikortin käyttäjä. Kausikortti kirjataan tällöin käyttäjän nimellä lipputoimiston listaan.

Yhteys: vihtiski@vihtiski.fi

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page