PRE-SALE | KAUSIKORTTI 2022-2023 | SEASON TICKET

00100
Varastossa
1
Tuotetiedot

HUOM! Lue tuoteseloste huolella! Kampanja päättyy viimeistään 31.10.2022 tai kun 200kpl kausikortteja myyty!

MobilePay-maksutavassa todettu ongelmia, vältä sitä (ei palaudu verkkokauppaan 100%).

Ennakkokausikortti Vihti Ski Center vain 199€ kaudelle 2022-2023. Sama hinta kaikenikäisille (norm. 329-429€). Osta heti!

Tuote käytettävissä seuraavalla talvikaudella 2022-2023 aukioloaikoina. Voit ostaa samalla ostoskerralla 4kpl kausikortteja, mikäli tarvitset enemmän, niin pyydämme tekemään toisen ostotapahtuman. Kausikortti on henkilökohtainen, joten nimeä käyttäjä/käyttäjät kausikortille/ kausikorteille.

TÄYTÄ HUOLELLA sähköpostiosoite. Tilausvahvistus tulee verkkokauppamaksun jälkeen ostajan ilmoittamaan sähköpostiin / HUOM! tarkasta roskapostilaatikkosi, jos tilausvahvistus ei näy sähköpostissasi. OTA tilausvahvistus mukaasi, kun saavut lataamaan kausikorttia kaudella 2022-2023. Kausikortti lunastetaan/ladataan lipputoimistolla kauden 2022-2023 alkaessa/ kuluessa.Kausikortti ladataan Skidatan Keycardeille. Tuo oma mukanasi tai lunasta lipunmyynnistä 7€/kpl. Tuote ei sisällä käytöstä poistunutta Kaveriperjantai-etua.

Liikuntaetumaksut: HUOM! liikuntaetumaksuilla ei voi maksaa verkkokaupassa! Etämaksu mahdollinen sovelluksilla: Smartum Pay, Eazybreak, ePassi, MyEdenred. Hae sovelluksessa toimipaikaksi Vihti Ski Center (MyEdenred: Vihti Ski) | Syötä summa 199€ | jatka/maksa/vahvista | Ota kuva/kuvakaappaus kuittiosiosta ja lähetä se: petri.munck@vihtiski.fi. Huomioithan, että vaadittava saldo on löydyttävä sovelluksesta, vain ePassilla pystyt itse täydentämään saldoa.

Muut kuin sovellusmaksut: Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Edenred-maksukortti, Ticket Mind&Body & Virikesetelit käyvät maksuvälineenä - Nämä maksut mahdollisia VAIN Vihti Skin lipputoimistolla aukioloaikoina. Kts. aukioloajat www.vihtiski.fi

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten