top of page

KAUSIKORTTI 2023-2024 | SEASON TICKET 2023-2024

00112
Varastossa
1
Tuotetiedot

Tämä kausikortti on tälle kuluvalle kaudelle 2023-2024. This season ticket is valid for this season 2023-2024.

HUOM! Lue tuoteseloste huolella! Maksettuasi saat tilausvahvistuksen/ tilausnumeron annettuun sähköpostiin. TUOTE noudetaan/ladataan lipputoimistolla kauden 2023-2024 aikana aukioloaikoina, näytä tilausvahvistus/ tilausnumero lipputoimistolla. Kausikortti on henkilökohtainen, joten nimeä käyttäjä/käyttäjät kausikortille/ kausikorteille, ei sovelly yrityskäyttöön.

Liikuntaetu-maksut, lue alhaalta lisää. TÄSSÄ TARKEMMIN TUOTTEESTA:

Sama hinta kaikille yli 5-vuotiaille! (norm. 329-429€). Osta heti! Alle 6-vuotiaille oma tuote 99€/ kausi verkkokaupassa. Vihti Skin kausikortilla 2023-2024 -20% Himoksen päivälipusta.

Voit ostaa samalla ostoskerralla 4kpl kausikortteja, mikäli tarvitset enemmän, niin pyydämme tekemään toisen ostotapahtuman.

TÄYTÄ HUOLELLA sähköpostiosoite. Tilausvahvistus tulee verkkokauppamaksun jälkeen ostajan ilmoittamaan sähköpostiin / HUOM! tarkasta roskapostilaatikkosi, jos tilausvahvistus ei näy sähköpostissasi. Tilausvahvistuksen status-info "Odottaa käsittelyä" tarkoittaa, että maksu ok, tuote ladattavissa/ noudettavissa kaudella 2023-2024. OTA tilausvahvistus mukaasi, kun saavut lataamaan kausikorttia kaudella 2023-2024.

Kausikortti ladataan Skidatan Keycardeille. Tuo oma mukanasi tai lunasta lipunmyynnistä 7€/kpl. Tuote ei sisällä käytöstä poistunutta Kaveriperjantai-etua.

Liikuntaetumaksut: HUOM! liikuntaetumaksuilla ei voi maksaa verkkokaupassa! Etämaksu mahdollinen sovelluksilla: Smartum Pay, ePassi, MyEdenred. Hae sovelluksessa toimipaikaksi Vihti Ski Center (MyEdenred: Vihti Ski) | Syötä summa | jatka/maksa/vahvista | Ota kuva/kuvakaappaus kuittiosiosta ja lähetä se: petri.munck@vihtiski.fi. Huomioithan, että vaadittava saldo on löydyttävä sovelluksesta, vain ePassilla pystyt itse täydentämään saldoa (omaraha-osio).

Muut kuin sovellusmaksut liikuntaeduilla: Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Edenred-maksukortti, Ticket Mind&Body & Virikesetelit käyvät maksuvälineenä - Nämä maksut mahdollisia VAIN Lähettämällä postitse: Vihti Ski Center Oy, Jussinrinne 1, 03250 Ojakkala. kirjekuoreen selkeästi mikä tuote ja käyttäjän nimi.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page