Rinteet

Etelä-Suomen monipuolisin rinnevalikoima!

Suomessa ei ole alppeja – mutta Vihti Ski Center tarjoaa monipuolisen rinnevalikoiman Etelä-Suomen olosuhteissa. Hyvä sijainti Lohjanharjun pohjoisrinteellä, on riittävä muuttamaan kaupungin loskan lumeksi. Usein kaupunki on lumeton, mutta Vihdissä lasketellaan. Vihti sijaitsee riittävän lähellä myös iltamäeksi, vain 45 km Helsingistä Turun moottoritietä.

Vihdistä löytyy rinteitä kaikentasoisille ja -ikäisille laskijoille. Stenmark-kilparinne vastaa vaativankin laskijan haasteisiin ja harrastajille löytyy keskivaikeita, helppoja rinteitä ja suorituspaikkoja, sekä skicross-rata. Aloittelijoille löytyy myös paljon vaihtoehtoja. Hissejä on kaikkiaan kymmenen:

5 ankkurihissiä, 2 sompahissiä, 2 taikamattohissiä ja naruhissi. Lautailijoille on reilejä ja muutama boksi.

Ensimmäisenä avautuvat Ensirinne ja Taikamattohissi, kummallakin pituutta n.60m.

 
Rinnekartta lightbox 2019-2020.png

Koko perheen suosikki -Takarinne. Rinteeseen pääsee kaikilta ankkurihisseiltä. Rinteen pituus on 350 m ja korkeusero 45 metriä. Profiililtaan rinne on helppo, tasaisesti tuova ja soveltuu perhelasketteluun, sekä hiihtokoulun käyttöön. Uudisalue helpottaa päähissien ja rinteiden jonoja ruuhka-aikoina.

Erikoiskohderyhmänä ovat lapset ja lapsiperheet. Vanha lastenrinne "Alkeisrinne" on Etelä-Suomen levein ja loivin. Ensirinne puolestaan lumetetaan ensimmäisenä, johtuen hyvästä sijainnistaan heti vuokraamon vieressä. Lastenrinteet takaavat turvallisen tutustumisen lajiin. Hiihtokoulu järjestää erilaisia kursseja ja yksityisopetusta.

Hiihtokoulusta lisää vauhtia

Vihdin hiihtokoulu on järjestänyt opetusta jo vuodesta 1984. Sen vuosien systemaattinen työ lasten ja nuorten parissa on tuottanut ansiokkaasti tulosta: hiihtokoulu on palkittu kolmesti vuoden hiihtokouluna.

Jussinrinne 1

(naviin Pyölintie 260)
03250 Ojakkala

Vihti Ski Center

Vihti Ski Center tarjoaa monipuolisen rinnevalikoiman Etelä-Suomen olosuhteissa. Hyvä sijainti Lohjanharjun

pohjoisrinteellä on riittävä muuttamaan kaupungin loskan lumeksi.

Ota yhteyttä
Seuraa meitä
  • Facebook - Grey Circle